EMELŐGÉP SZAKÉRTŐ

GARANCIA A BIZTONSÁGRA

Minden emelőgép esetén a törvényben előírt rendszerességgel ellenőrzést végez a gépek telephelyén.

Feladata az Emelőgép Biztonsági szabályzatban meghatározott, emelőgép ügyintézővel egyeztetett időpontban, időszakos vizsgálatok elvégzése mindenféle emelőgépre: (pl.: emelőszerkezet, targonca, kosaras emelő, híddaru, mobil daruk, emelődobok, emelőasztalok, garázsipari emelő-berendezések, rampa-áthidalók, gépjárműre szerelt emelő-berendezések, stb.)

• Üzembehelyezést megelőző vizsgálatok,
• Szerkezeti vizsgálatok,
• Fővizsgálatok,
• Biztonságtecnikai vizsgálatok.

A vizsgálatok elvégzését az emelőgép dokumentációjában (emelőgép napló)rögzíti, és nyilatkozik jegyzőkönyv formájában a gép műszaki állapotáról.ÁTVÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET


Emelőgép, daru, targonca, emelőeszközök, különféle veszélyes berendezések működtetése folyamán az üzemeltető felelőssége, a munkavédelem, munkabiztonság, a technológiai és a műszaki üzembiztonsági követelmények megteremtése, a törvény által előírt időszakos felülvizsgálatok figyelemmel kísérése. Az emeléstechnikai szakértő felelősen átvizsgálja az emelőgépeket és ezzel levesszük az cégek válláról az ezzel kapcsolatos terhet.

 

BIZTONSÁGOSAN EMELHET


Az emeléstechnikai szakértő és tanácsadó szolgáltatásaink segítségével minden emeléssel, daruzással kapcsolatos szakszerű információhoz gyorsan hozzájuthat. Vegye igénybe a mindennapi munkájában szolgáltatásainkat és ezzel egy komoly terhet és felelősséget veszünk le a válláról. Támogatásunkkal biztonságosan és a jogszabályi előírásoknak megfelelően tudja üzemeltetni emelőgépeit. 

 

FIXDÍJAS SZOLGÁLTATÁSOK


Az elérhető legmagasabb biztonság érdekében  szükséges, az időszakos gépvizsgálatokat elvégezni és a vállalatok, alapvető biztonsági tevékenységei közt ezt szerepeltetni. Ennek segítségével vagyunk képesek feltárni, és időben jelezni az üzemeltetők felé, a munkagépek, munkaeszközök állapotában, a használatuk folyamán bekövetkezett emelőgép hibákat, amelyek csökkentik, és veszélyeztetik a személy- és vagyonbiztonságot.ISMERJE MEG A SZOLGÁLTATÁSUNKAT