Teherfelvevő eszközök 9 terméket találtam.

1 - 9 / 9
  • Felhasználás: elsősorban acéltáblák, idomacélok felállítására, emelésére és mozgatására szolgálnak, függőleges helyzetben. 

  • Elsősorban acéltáblák, idomacélok emelésére és mozgatására szolgál. Jellemzői:- Könnyű és gyors kezelhetőség Alkalmazási terület: - Minden olyan mágnesezhető teher emeléséhez, ahol nincsenek megfogási pontok, gyors és egyszerű kötözésre van szükség. Felhasználás: Elsősorban acél táblák idomacélok emelésére és mozgatására szolgálnak.

  • A TCR megfogó S45 és S49 vagy hasonló sínek egyszerű és biztonságos emelésére alkalmas. Jellemzői: vasúti sínek emelésére, szállítására szolgáló eszköz. Teherbírás: 1000-2000kg. Más kivitel vagy több megfogóból álló rendszerek esetén kérje ajánlatunkat. 

  • Álló helyzetű peremes hordók megfogásához.  A TFK hordófogó kis súlya, valamint kis mérete lehetővé teszi sűrűn egymás mellett álló hordók megfogását is.  erős, masszív kivitel  kötöző eszköznek számít  vertikálisan szállíthatjuk a betoncsöveket, illetve kútgyűrűket  minden betonterméken alkalmazható ez a megfogó eszköz  szorító erő hatására nem...

  • A TRU ollós szerkezetű megfogó 600 mm átmérőig fog meg kör keresztmetszetű anyagokat, csöveket. Védőbetéttel ellátva kényes felületű tárgyakat is meg lehet fogni vele. A védőbetét ezen kívűl kicsúszás ellen is véd.  Az alapkivitel védőbetét nélkül van! 

  • Vízszintes anyagmozgatásnál. Gerendák, lemezek, profilok esetében kiválóan alkalmazható.  A süllyesztett kialakítású emelőfülnek köszönhetően a gerendák szállítása az öv vízszintes helyzetben tartása mellett történik. 

  • Függőleges helyzetű lemeztáblák mozgatásához, emelőgerenda használatával ajánlott. Vízszintes lemezmegfogók alkalmazásánál ügyelni kell arra, hogy a teherbírás adatok csak akkor érvényesek, ha a függeszték lemezmegfogó együttes ágai között mért szögek nem haladják meg az alábbiakat:azonos oldal 20° szemközti oldal 60°

  • Felhasználás: elsősorban acéltáblák, idomacélok emelésére és mozgatására szolgálnak vízszintes helyzetben.Függőleges helyzetű lemeztáblák mozgatásához, emelőgerenda használatával ajánlott.  

  • Elsősorban a gerendák raktározásánál, elhelyezésénél alkalmazható. A gerenda súlypontjában elhelyezett emelőfül biztosítja a gerendaöv megközelítőleg függőleges állását. Idomok, gerendák emelésére, mozgatására használható. Teherbírás: 750-3000kg. Csak párban alkalmazandó.

1 - 9 / 9