Poliészter emelőanyagok
A polyester szálból készült emelőeszköz legfőbb jellemzője a roppantul nagy teherbírás, nagy terhelhetőség, kis tömeg, könnyű, puha, rugalmas felépítés, minden irányba végtelenül hajlékony, így képes a teher alakjának felvételére. A kötelek könnyen és gyorsan alkalmazhatóak kellemetlen alakú vagy törékeny teher emelésekor is, mivel az emelendő t...
A polyester szálból készült emelőeszköz legfőbb jellemzője a roppantul nagy teherbírás, nagy terhelhetőség, kis tömeg, könnyű, puha, rugalmas felépítés, minden irányba végtelenül hajlékony, így képes a teher alakjának felvételére. A kötelek könnyen és gyorsan alkalmazhatóak kellemetlen alakú vagy törékeny teher emelésekor is, mivel az emelendő teher felületét kíméli, alacsony a felületi nyomóterhelése. UV sugárzással, korrózióval szemben ellenálló, nem öregszik el az anyag. Etikett adattábla és a huzaton tonnacsíkozás jelöli a terhelhetőséget.
Bővebben

Poliészter emelőanyagok 3 terméket találtam.

1 - 3 / 3
  • Kör keresztmetszetű, végtelenített körkötelek az EN 1492-2 jelű európai norma szerint vannak gyártva ill. ellenőrizve. Az emelőkötél statikus feltöltődésnek ellenálló polyester elemi szálból épül fel, borítása szövött cső keresztmetszetű kopásálló védőhuzat, amely a mag teljes hossza mentén helyezkedik el és azt magába foglalja.

  • Kétrétegű füles emelőhevedereink az EN 1492-1 jelű európai norma szerint vannak gyártva ill. ellenőrizve. Az emelőheveder polyester szálból készült lapos, szőtt, rugalmas szövetheveder. Könnyű, puha, rugalmas, nagy biztonságú, hosszú élettartam, statikus feltöltődésnek ellenálló szálakból épül fel, hogy elkerülje a elektrosztatikus feltöltődést,...

  • A végtelenített emelőheveder polyester szálból készült, lapos, szőtt, rugalmas szövetheveder, amely kielégíti a nagy felfekvő felület utáni igényt. A megengedett legnagyobb terhelést WLL-el (working load limit) jelölik. Az emelőhevederek teherbírása a hevederszalag keresztmetszetének nagyságától függ. 

1 - 3 / 3